Missie & Visie

Stella Container Logistics is uw betrouwbare transportpartner voor one way containertransport, koelcontainertransport en het transport van containers met gevaarlijke stoffen. Vanuit het hart van de Rotterdamse haven streeft het team van Stella ernaar dat uw container altijd op tijd op de plaats van bestemming aankomt. We leveren al meer dan 20 jaar keer op keer goed werk af. Want voor minder doen we het niet.

Dankzij onze specialisatie in one way containertransport is uw transport efficiënt, betrouwbaar én duurzamer. Stella realiseert het transport van meer dan 100 containers per dag naar diverse bestemmingen in Europa. Onze charters rijden dagelijks tussen de havens van Antwerpen/Rotterdam en Zuid-Duitsland, Frankrijk-Elzas en Zwitserland.

Wij realiseren uw containertransport over de weg, maar in onze communicatie zijn we rechtdoorzee. U kunt altijd volledige inzet en heldere communicatie verwachten. U heeft altijd een vaste contactpersoon. Bij Stella werken we altijd digitaal en zoeken we continu naar mogelijkheden om uw transport nóg beter te plannen.

.

Innovatie brengt u verder
Dankzij onze interne Stella-app houden wij u altijd op de hoogte. Wanneer u containers laat transporteren, wilt u weten waar u aan toe bent. We zoeken daarom samen met klanten en charters continu naar manieren om het transport nog efficiënter te laten verlopen. Een voorbeeld van efficiënte inrichting van ons proces is onze Stella-app. Voor charters geeft deze app precies aan wanneer een transportopdracht vrijkomt. En dankzij de app kunnen wij klanten direct op de hoogte brengen van eventuele vertragingen. Bij het ontstaan van wachttijd sturen wij gelijk na het laden/lossen de wachttijdmelding en CMR naar de klant. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Heeft u ideeën over hoe we uw transport nog efficiënter kunnen laten verlopen? We horen het graag!