• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Ontstaan van Stella Container Logistics

foto stella container services

A Star is born, Star Container Logistics was de naam waaronder Steven Been & Arjan Gorter een nieuw transport bedrijf wilden starten. Navraag bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam leerde echter dat dit bleek te botsen met een niet nader te noemen Deense rederij die op hun containers ook een ster voeren.

Maar om toch aan de STAR (STeven / ARjan) vast te houden, is er een creatieve oplossing bedacht door het woord Star in het Latijn te vertalen: Stella !
“A Star is born” – Unum Stella Nasci Est.

Op 2 juni 2003 zijn Arjan en Steven begonnen in een klein pand (voormalig woonhuis) in de van Kinsbergenstraat, Rotterdam-Heyplaat.

Voor Steven Been met al bijna 20 jaar ervaring op het gebied van container transporten, is het een uitstekende zet geweest om de door hem opgedane ervaring op zelfstandige basis in praktijk brengen.

Samen met de gedrevenheid van Arjan Gorter, inmiddels ruim 5 jaar ervaring, is er vorm gegeven aan Stella Container Logistics b.v.. Dit heeft zich van het begin af aan uitbetaald in een explosieve groei aan klanten en nieuwe charters.

Naast de perfecte tandem, wat betreft het operationele gedeelte, wordt Stella Container Logistics sinds september 2003 terzijde gestaan door Hans Gorter, verantwoordelijk voor de financiële afdeling en per 1 januari 2005 mede-eigenaar.

Na verloop van jaren is Stella Container Logistics b.v. uitgegroeid tot een stabiel bedrijf, waar alle in en outs van de branche bekend zijn!